Philips scheerkop reiniger
Philips scheerkop reiniger

Philips scheerkop reiniger

Philips scheerkop reiniger voor een optimale reiniging

€ 7,49
incl. 21% BTW
Klik en Bestel
Artikelomschrijving

Philips scheerkop reiniger

Wanneer u de scheerkop van uw Philips scheerapparaat gaat vervangen is het van belang dat u het scheerapparaat direct reinigt. Door de juiste reiniging zorgt u ervoor dat de mesjes vlijmscherp blijven en uw scheerapparaat fris en schoon. Wij bieden speciale scheerkopreiniger aan, waar u uw scheerkop grondig mee kunt reinigen.

Extra glad scheerresultaat

Een goede reiniging draagt bij aan een glad scheerresultaat. De scheerkopreiniger zorgt ervoor dat de mesjes gesmeerd worden en de haartjes beter afgeschoren worden. Wilt u een extra glad scheerresultaat behouden? Reinig uw scheerapparaat dan regelmatig.

Gebruiksadvies

Wij adviseren om de scheerkop wekelijks te reinigen. Hierdoor behoudt u een goed scheerresultaat en blijven de mesjes vlijmscherp. Wanneer u de scheerkop gaat reinigen is het van belang dat u de scheerhoofden  eerst uit de scheerkophouder haalt. Hierdoor kan u al het vet, haar en ander vuil grondig verwijderen. Spoel eerst de scheerkopjes en de houder goed af met warmwater. Laat dit drogen en reinig daarna de scheerkop met de daarvoor bestemde Philips scheerkop reiniger.

Compacte verpakking

De Philips scheerkop reiniger wordt geleverd in een zeer compacte verpakking. De capaciteit van het flesje is 100 ml. Hierdoor past de spray eenvoudig in uw toilettas of kunt u deze gemakkelijk meenemen op reis.

Philips scheerkop reiniger via ScheerkopHQ56.nl

De Philips scheerkop reiniger is uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd met Post NL. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Heeft u vragen over ons assortiment reinigingsproducten? Of wilt u meer informatie over het reinigen van uw Philips scheerapparaat? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar via 088-123 03 45. Daarnaast kunt u altijd mailen naar info@ScheerkopHQ56.nl.

Lees meer
Specificaties
  • 531.1.002
  • 8710103101406